Tähän blogiin kirjoitan ajatuksia elämän mielettömyydestä tai mielekkyydestä ja jaan matkan varrella mukaani tarttuneita juttuja, jotka ovat huvittaneet, lohduttaneet, ärsyttäneet tai muulla tapaa liikauttaneet minua.

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Jalkapallo – äiti –sanakirja II

Libero
Tuotesijoittelussa on menty ihan liian pitkälle, pelaajat ovat ikänsä puolesta jo varmaankin oppineet kuiviksi. Mikäli halutaan vaikuttaa katsojiin, olisi tuoteperheestä mietittävä siirtymistä tena-puolelle. Onneksi ovat tulleet järkiinsä, sillä Liberoja enää harvemmin kuulee käytettävän.

Pitkä pallo
Nyt ovat kyllä lajit menneet sekaisin. Amerikkalaista jalkapalloa pelataan sellaisella soikioksi venytetyllä pallolla. Jalkapallon pallo on pyöreä. Ei pitkä. Lajin parissa liikaa aikaansa viettäneiltä on jäänyt pari geometrian tuntia käymättä.

Varo selkä!
Kyllä minusta on kummallista, että pelaajat, joilla on selkä kipeänä tai aristaa, päästetään kentälle. Toisaalta onhan se hellyttävää, kun moni ympärillä oleva joukkuetoveri vastustajan lähestyessä muistuttaa, että sinun on varottava selkääsi. Välillä kentälle on laskettu myös rajaavammoista potevia, sillä kuulee huutoja Varo jalka/käsi. Ihmetystäni lisää se, että selkävammat ovat niinkin yleisiä, vaikka kyse on urheilevista nuorista eikä meistä keski-ikäisistä, sillä joka ottelussa kuulee varoitushuutoja lähes taukoamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti